SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om klubben

Njurunda Simsällskap bildades 1983 och bedriver simverksamhet som sträcker sig från simskola via teknikgrupper, tränings-, och tävlingsverksamhet till crawlkurser för vuxna. Föreningen vill ge  möjlighet att träna och tävla på hög nivå och samtidigt erbjuda en bred verksamhet där alla får vara med och träna utifrån sina ambitioner med simning. Njurunda simsällskap vill lära ut simkunnighet och ge barn, ungdomar och vuxna möjligheten att motionera genom simidrott. Njurunda simsällskap är en simklubb för individuell utveckling av simmare i världsklass en klubb med teamkänsla. 

 

Njurunda Simsällskap har under 2021 satsat på att utveckla klubben med att gå med i gymnastikförbundet och startar upp Barngympa med fokus på rörelseglädje. 

Vi jobbar mot att varje individ ska känna sig glad och stolt före, under och efter varje gymnastiktillfälle. Samt att varje individ ska ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt och hela tiden ha en känsla av att utvecklas.